torsdag 12 februari 2015

Cykel cykel cykel.

Ni som följer mig på instagram såg häromdagen att jag var ute och tränade på Melbournes Formel1 bana, nu följer ju inte alla mig på instagram och jag berättade ju inte mer än att jag faktiskt tränade på F1-banan. 

Jag hade ett gäng korta hårda intervaller på schemat något som banan visade sig passa perfekt för och så kommer ju jag kunna banan nästan lika bra som förarna när det väl är dags om en månad. (Jag kanske får ett wildcard...)


På banan.Idag blev det en desto längre tur 3.5 h längs med kusten utan energi före eller under gjorde susen, här var jag dock mer än sugen på att ta en tugga och hemmet kändes väldigt långt bort men jag tog mig hem.

Imorgon är det på't igen och då ska morgon-träning få en helt ny innebörd för mig då jag ska rulla hemmifrån 05.05 (Det är Öijer tidigt ju) för att möta morgonens sällskap, men jag tror det blir kul! 
Nu cyklas det inte bara utan vi hinner också med lite solning och strandhäng. Livet är på topp.

See ya.

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Haha, här är det vanligare att folk är ute 6 på morgonen än 9... Är ju något mäktigt med att se solen gå upp. Dock jobbigare vid lunch när man är redo att sova igen...

      Radera