Cykel-PTHej och varmt välkommen till Augusts Personliga Cykelträning, August Cykel-PT.

Hitta oss på Facebook.

Vi finns här för dig som upptäckt världen på två hjul och vilken fantastisk motionsform det kan vara.
Individuellt anpassade kurser gör att du och din kompisar oavsett erfarenhet och förkunskaper tar med dig lärdomar som tar din cykling till nästa steg. Klicka vidare till våra program för att få en övergripande blick men tveka inte att höra av dig för att se hur vi kan möta just dina önskemål.

Åter igen varmt välkommen.

Jag vill försäkra mig om att du är nöjd, därför lämnar jag en garanti på att du är nöjd och känner att du har utvecklats!


En idé, ett projekt, nu kör vi.Alla mins första passet med SPD skor och för kopplas minnet med ett eller två fall. Det var som att lära sig cykla på nytt! 
I Sverige har vi några av världens mest tekniska MTB cyklister och skickligaste slopestyle cyklister. Detta är precis vad vi vill vi dela med oss till dig med. 

I våra teknikkurser går vi igenom allt från cykelns betydelse till hur du läser terrängen, beter dig på cykeln och inte minst utmanar dig själv!

Bli en vinnare med ett träningsprogram designat just för dig. Dina mål, dina tidigare kunskaper och ditt livspussel gör dig unik, därför vill vi hjälpa dig att få ut din maximala kapacitet. 

Allt börjar med ett personligt möte och följer av en ständig kontakt och hjälp med allt från mental förberedelse, material, vad ska man ta med ut på tävlings banan och vad erbjuder just det loppet. 

Vi har helhetslösningen. 


Vi kallar det ”föreningsinspiration” det är vårt sätt att ge tillbaka till de fantastiska ledarna vi haft möjlighet att möta under vår ungdom, elitsatsning och nu vill vi inspirera fler till att bli ledare och vad som krävs för att lyfta er verksamhet till nästa steg. 

Precis som ni kanske kan ana vid detta läge så gör vi även detta helt anpassat efter din förenings behov.


Kom som du är ta med dig ett gäng kompisar eller gör det ihop med arbetskamraterna.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om mig.


Kontakt:
Mail: Info@augustmartin.se
Tel:0704537175

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar