måndag 15 april 2013

Dagen efter.

Till att börja med måste jag säga Hej och välkomna till flera nya läsare!? August Martin heter jag och vill du läsa mer om mig kan du klicka här. Tror nästan jag hade ett litet rekord för dagsbesökare igår så det var ju kul, hoppas ni fortsätter kolla in!

Jag har även uppdaterat tävlingsprogrammet lite & länkat till resultat.

Så här dagen efter en tävlingshelg så kan man ju va lite sliten, det är jag iallafall. Idag har jag gått runt och tyckt synd om mig för att jag har ont/ är öm i nackmusklerna.

Helst hade jag nog stannat i sängen idag men tog mig till skolan som körde igång 8.30. Fick god lunch och vid 14.00 var vi iväg påväg ut i regnet med cyklarna, inte så taggad inför men det behöver man väl inte va om man ska ut och leka/rulla lite lätt?! Det är igentligen bara bra att det regnar lite och är varmt så vi blir av med all snö som fortfarande ligger kvar i skogen, MTB är bra kul att cykla alltså, var alldeles för länge sen sist jag satt på den nu.

De som inte hade tävlat idag körde backintervaller, jag fick sällskap av Felicia och Capser som vart lite sjuka och vi cyklade över till jungrfruberget där vi först åkte upp till toppen och all snö sedan ner där det var lite bättre och gjorde en varv/teknikbana som vi körde. Så det var ett kanon pass.

Ikväll ska jag pyssla med lite smått och gott så som tvätt och plugg.
Felicia

Casper
Hörs!
1 kommentar: