onsdag 18 juni 2014

En helt otroligt underbar student.

Godkväll, vänner. Nu är jag tillbaka och bloggpausen över, skönt va? Dags att hitta tillbaka till rutinerna, eller dags att skapa rutiner kanske är mer korrekt. Sommaren kommer för min del bestå av jobb, massa cykling, resor och lite mera jobb, det ska bli riktigt kul. Där imellan ska jag njuta och träffa vänner. Ser fram emot sommaren! 

Men förra veckan, oj vilken minnesvärd vecka. Något jag sent kommer glömma det finns inte ord som beskriver hur kul vi hade!! Här kommer bilder från min kamera från veckan, fler kommer, då från andras kameror på annat kul. 

OBS! Klicka på bilderna för att se dem större och länka gärna hit om du lånar någon :) 

Dalvik
På tisdagen efter mösspåtagningen åkte vi ut till Dalvik, solade, badade, pratade och hade det himla festligt. 

Hos Ida

På onsdagen bjöd Ida hem oss för grillning och ännu mera FEST. Kanske veckans trevligaste och bästa kväll? 

Middag

På torsdagen körde vi Lovisas halv åtta hos mig , en lyckad middag. och vi korade vinnaren, vilket vart Ida (grattis) tätt följd av Erik och Tim!!

Studentdagen

STUDENTDAGEN, oj vilken dag. Så kul med alla vänner och familj, fina minnen med fina studenter och en oförglömlig middag med Familjen ute vid Rankhyttan. Blir alldeles glad när jag tänker på de!

Balen
 Som en sista avslutning gick klassen på balen vilket jag inte ångrar en sekund, hur trevligt som helst. Tänk om det jämt var så här?

_________________________________________________________________________________
Eftersom att detta är en cykelblogg kanske ni vill ha en update på cykelfronten med?
Jag är helt sjukt cykelsugen, jag har cykelabstinens och det är en så härlig känsla efter att ha känt mig i botten vid lida var det nog det bästa som kunde hända att tänka på lite annat och bli sugen igen!

Idag har jag kört ett riktigt matarpass, öppnade första timmen med 36 i snitt med medvind. för att sedan riva av ett par backintervaller och efter det bli trött i motvinden. Väl i stan tävlade jag med tre mopeder, jag vann! Jag blev trött. Det var kul.

Imorgon har jag en mäktig 150 km runda på G. Jag är på G!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar