tisdag 14 juli 2015

Så har det gått en vecka...

Illa det här, men sanningen är att det inte lär förbättras kommande veckor då mitt liv är ganska så inrutat just nu. Tråkigt att det är inrutat men jag stortrivs på mitt jobb!

Cyklingen går bra, Mörksuggejakten var ett fantastiskt lyckat race av mig. Benen var i riktigt bra slag och jag kände att jag tagit mina steg och verkligen är påväg dit jag vill. Känner också att långlopp och LVG passar mig samtidgt som träningen fungerar bra att kombinera.

Från att mer eller mindre stått still på lördagens väckningspass så var det helt omvänt till söndagens tävling, jag lyckades gå med 1.a gruppen över backen och drog sedan inte alls många metrar riktigt skönt då jag tidigare inte orkat hänga med i starten och sedan får slite hårt och dr mycket i andra gruppen, det gick inte mycket fortare här framme bortsett från på stigarna, men då var det bara att bita sig i och vila på grusvägarna, valde min BIG-NINE till tävlingen, ett bra val men hade kanske kört lite bättre på sista stigen då jag var trött och långsam nu, men med startbacken och de snabba grusvägarna var det nog rätt val med HT.

Nu på fredag blir det XCE nere i Isaberg, årets SM blir riktigt kul och av allt jag läst verkar de ha gjort ett hästjobb med banan, kul!!

Vi höres.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar