söndag 12 september 2010

Slutkörd.

Idag var Inte en sån där dag när allt flöt på fint och enkelt ifrån starten till mållinjen... Det kan ju inte alltid va så, ellerhur?. Men imål kom jag och 2 blev ja, placeringsmässig så är det ju topp och inget at klaga över kan heller inte säga at jag är besviken. efter två veckor utan träning o sådär... hade ju inte förväntat mig nått alls igentligen! :P

Gick ut så som det brukar gå, om inte i ett ännu behagligare tempo o fick en ledning diriekt. vad vet ja kansek blev lite för bekväm med det, oh inte var beredd att lida för efter ett varv så börja det regna, jag ramla, blev i kapp-åkt och rökt...!
Riktit starkt kört utav david som vann ska vi även säga, han hade med bra flyt och var till slut knappa minuter före imål.

Men kul hade ja som alltid och stefans sällskap var mycket trevligt! hoppas det blir lika roligt om två veckor i Båros och då Gm (Y)
Stefan körde riktigt fint idag och blev 5 att på pris på sin säsongs premiär så här var imponerande. Lika imponerande som Fredriks 1.a plats i hjunior samt johans 4 plast oooo det komemr gå fort nästa år det känner ja! men gud vad ja ser framm emot det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar