måndag 18 maj 2015

Nu har jag bloggat.

Har nu varit hemma i hela nio dagar och måste säga att det var en fantastisk känsla att komm tillbaka till Sverige, kunna prata Svenska och packa upp resväskan. Sa jag hur kul det var att bygga de nya Merida cyklarna? Om inte så kan jag meddela att det var som julafton och att cyklarna går som kanoner!!

Försöker hitta tillbaka till vardags rutinerna så smått och än så länge tycker jag att det går riktigt bra. Utöver bloggandet iallafall... Så efter påtryckningar från alla håll och kanter kommer här sista rese delen, men tillhörande ströbilder. 

Hongkong var det ja, vi bodde i stadsdelen Kowloon som finns med i Guinness wold record som det mest tätbefolkde området i världen. Tror det bor 7 000 000 människor där och det märkes. Sängen var så kort att jag inte kunde ligga raklång i den men det gjorde inte så mycket då vi hade fullt upp med att upptäcka staden. Som hade mycket att bjuda på, marknader där det hängde kött och hjärtan ute i 30 graders värme var ganska så annorlunda men väldigt häftigt. 


Träffade några nya kompisar. 


Godkänd anledning till att hålla stängt.
Levande fisk och skaldjur.

Helgen som var vart det ingen tävling, grymt tråkigt givetvis. Speciellt när man läser och ser bilder från de välordnade arrangemangen. Jag såg verkligen fram emot att träffa alla och inte minst göra upp på tävlingsbanan, så det var surt. Såhär i efterhand kanske det ändå var rätt beslut då jag redan känner mig bättre och ser fram emot inte bara klubbträningen ikväll utan också har siktet inställt på Borlänge tour till helgen, där ska det gasas. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar