lördag 23 maj 2015

Trött ut i fingerspetsarna.

Då har borlänge tours xco etapp körts. Med fin fina förhållande i Mellsta parken gick starskottet vid 11.45. Killarna i spets är snabba, där vill ju jag också vara med och kriga, men vägen till toppen är inte alltid spikrak. Nu är det bara att jobba hårt och försöka plocka fram de där drömbenen, för jag är bra taggad på att hitta dem.

Lopet idag då, efter ett ok första varv blev vi en fin grupp med Jeppman i spets med mig och två andra på hjul, fick slita rätt hårt stundtals, men kom in i en fin rythm och lyckades åka ett par snäpp bättre i det tekniska så det tar jag med mig, ut på 4.de varvet blev det lagom tungt och kraften tog helt slut, fick det rätt kämpigt själv och blev omkörd på sista varvet och rulli imål bra trött. Med en snitpuls på 188 slag/min i 1 h och 52 minuter så känns det jobbigt att "vara" nu. Härlig känsla det där när man kör slut på sig.

Och som alltid tack för alla hejja rop och stödet längs banan, det är guld värt!


Imorgon väntar ett shortrace med en tävlingstid på ca en timme, öppna spjäll då igen så får vi se vart de hamnar, en kul bana väntar iallafall!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar