måndag 8 juni 2015

Jag älskar måndagar.

Jag gillar måndagar, någon söndags eller måndags ångest har jag aldrig lidit av och när man som jag nu under säsongen tävlar i princip varje helg så är måndagen lite som en lugnare dag när man hinner komma ikapp med lite saker på att göra listan.

Att jag sedan inte behövde ställa någon väckarklocka är väldigt lyxigt som jag är väldigt glad över. Efter att min vrålhungriga mage fått i sig frukost blev det lite jobb och inlämning av en skoluppgift men ska erkänna att jag inte var fantastiskt effektiv.
Här tömmer jag de sista krafterna undergårdagens lida loop. Foto: David Söderblom

Efter att ha gjort en ruskigt god kaffe ute i den härliga eftermiddags solen drog jag på mig cykelkläderna och hoppade upp på BIG.NINE   hojjen tyckte det var dags att rasta den, kul att känna skillnaden mellan cyklarna nu när jag åkt på båda ett tag. Den där längre jämförelsen jag pratat om kommer framöver. Ni är väl nyfikna?

Passet gick på några av mina favoritstigar och vi passerade precis utan för mig, tyvärr körde Gusta sönder sin cykel och jag gjorde dagens goda gärning och skjutsade hem han, gjorde inte så mycket då det ändå var en lugnare dag. Imorgon ska det gasas lite mera men då på smalhjulingen. Det hörs vi ju mer om imorgon.
Ett härligt gäng Antiloper

Gårdagens nyheter men Bradley Wigging timrekord var ganska starkt gjort lär jag ju säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar