måndag 26 april 2010

Då var vi igång på rikgit!

Mjölbybiken kördes igår och måste säga att det var den perfekta starten på denna sesong. Känner mig grymmt stark!!
Ska börja med ett stort tack till alla som var och hejade :) Och så de grymma bilderna så klart: Mirell Tack så mycket de är även hon som gjort min cool header :D Om någon har blider är det bara att skicka dem till min mejl...

Tävlingen då, vid 11.45 starta vi och en timmes körade var igång. Började med en gudomlig bra start, sen så var det bara att ligga i! Emil och albin var snabbt iväg lite snabbare än mig, Johan och Dennis. Efter ca 5 km så drar Dennis men jag ligger bekvämt med Johan som 4-5. Dennis fick som mest 40 sekunder bak till och men sen så börja vi ta in och rätt som det var så var vi 20 sekunder bakom. Vid det här laget skulle vi ut på 3 varvet. Jag kännde mig hela tiden grymmt stark.
Men hälvägs in på det sista varvet ser vi dennis stående vid sidan. Vet inte rikgit vad som hände men han bröt. Vilket gjortde att det nu stod om pallplats mellan mig o johan. I utmaningen så fick jag tilslut ge mig mot han och komm in som 4 på tiden 1h och 6 minuter 25 sekunder från pallen... Men huvudsaken var att jag hade MAKALÖST kul och topp 5 fick varsin pokal :D Så står en här hemma. nästa gång då, då jäklar är jag yttligare lite snabbare!

Här kommer några coola bilder ska ni se:


En bild säger mer än tusen ord säger de! Mirelle står som sagt var för korten :P

(Kolla även in headern, cool va? det tycker ja iaf!)

1 kommentar: