lördag 5 februari 2011

Check listan!

Fredag:
Lunch på pizza hut Skjuts från Pizza hut till skolan
Grandturismo 5 hemma hos victor
Hem till ludde där det, bastades, spelades tv-spel åt tacos, spela pingis, poker och hade väldans trevligt!!
lördagen:
ännu mera poker
godlunch
hem och träna plugga
kolla tv/tv-spel

De "kursiva" orden är extra anmärkningsbara! Ingen av er har väll missat att pizza hut har öppnat i nörrköping? :D Där var jag i fredags och det är väl värt ett besök för er som inte redan hunnit kolla ina stället!
När vi skulle därifrån så jände veckans höjdpunkt, vi ser 2 treor gå ut med bilnyckar i högsta hugg, de är två och vi fem... hmm, men som tur är var didde och johan inne på toaletten så vi sprang ut snabbt som ögat och snälla som de var så fick vi åka med :D

På kvällen sen var det en riktigt trevlig kväll med: Ludde, Victor, Oskar och Didrik! Vi bastade, åt god mat och spela poker!! Det måste göras om eller vad säger ni?? (A)

Idag skulle varit min plugg dag men neep ja han INGENTING :'( dåligt men mitt fel!! istället blev det ett mycket bra träningspass på rullen körde 6 st 9-1 minuters intervaller!!!

Vädret har verkligen inte varit acceptabelt på sistone med stormvind, regn och skit! kan inte snön/vintern ta och ge sig??????
Imorn ska det iallafall bli 4 plus och sol!

Imorgon står distans på schemat för mig som så många andra cykelister... blir skojjigt! ska försöka åka på lite så man inte sitter och slöar bort timmarna (H)

Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar