tisdag 22 april 2014

Kungaetappen.

Igår kördes den fjärde och sista etappen av Arden challenge även kallad för kungaetappen. Hårt blev det, etappen gick på ett längre 60 km varv innan vi rev av 4 st 18 km varv innan vi gick imål efter 132 km med dryga 2000 hm och en snitthastighet på 39.6. Ett par regnskurar, hagel och 20 grader varm förstår ni att det var en riktig fest.

Höjdprofilen, inte många platta metrar... 

Hjärtat jobbade på bra stundtals igår.

På Lagets sida har det skrivits för fullt men där har ni väl läst varje dag denna vecka? Yannick vann spurttröjan och Matti slutade 8.a totalt. Skapligt starka killar alltså! Så får vi absolut inte glömma Henke som slutade på 17.de plats i ungdomstävlingen, grymt starkt kört av han!!

Resultaten från gårdagens etapp finns under länken.

Så måste jag även tacka alla som har varit inblandade under denna vecka. Det har varit hur bra som helst och fantastiskt lärorikt. Tack!

Efter dusch och mat hoppade vi igår vid 18:30 in i bilen för den trevliga resan hem. Det gick bra för oss även om det inte så så värst glamoröst att åka bil hela natten. Jag är rätt trött nu men strax framme hos Ellinor där jag ska ladda krafterna. Härnäst väntar MTB i Norge, det ser jag fram emot!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar