tisdag 8 april 2014

Välkommen!

Hej, vad kul att just du hittat till min blogg! Först och främst: Välkommen.

I och med att jag nu börjar blogga även på cyclingplus.se så kanske en liten presentation av mig själv vore på din plats?

I artikeln som publicerades på hemsidan står ju egentligen det mesta. Den kanske ni redan har läst, om inte så finns den att läsa här.


Jag fyller i lite ytligare: 

August Martin heter jag, är född 20 november i Norrköping där jag också är uppvuxen och har min familj bestående av mina tre yngre syskon Emil, Leo och Tindra. Mamma Heléne och pappa Paul. Som om det inte vore nog har vi en hund vid namn Atlas. Nu har du stenkoll på mig och min familj. typ.

Jag har alltid ägnat mig åt idrott, när jag var mindre spelade jag fotboll, golf, paddlade lite kanot och var ute väldigt mycket med mina kompisar! Efter att ha gått drygt ett år på gymnasiet i Norrköping så fick jag möjligheten att byta och börja på cykelgymnasiet uppe i Falun. En möjlighet jag inte kunde motstå. Att packa sina grejer och flytta är inget litet steg men något jag aldrig kommer att ångra, de två senaste åren uppe i Falun har varit så enormt bra på flera sätt och vis! 

Nu då? Att dra igång tävlingssäsongen står härnäst på händelselistan. Mitt andra år i Elit/U23-klassen. Ni som själva tävlar vet hur man längtar efter att dra igång efter en lång och mörk vinter. 

Studenten närmar sig även den med stormsteg. Att bli klar med skolan är förstås väldigt skönt men frågan: "Vad händer sen?" har aldrig varit mer aktuell. Exakt vad jag kommer att göra är svårt att säga och jag tror vi får låta det visa sig. Men sysslolös kommer jag knappast att vara, jag har fullt av drömmar, planer och visioner. Att umgås mer med min flickvän Ellinor är en av planerna. 

Det ska bli väldigt kul att blogga via tidningens hemsida och jag hoppas ni kommer vilja följa mig, jag hoppas ni finner lite av det jag skriver här intressant.

Till mina trogna läsare: Ni kan vara lugna, ingenting kommer att förändras Augustmartin.blogspot.com kommer att uppdateras precis som tidigare. Bara att man nu kan nå den via ytligare en media, win-win!

Vill du klicka in på bloggen via cyclingplus.se hittar du de senaste inläggen i spalten till höger där alla bloggares inlägg kommer upp. (vi är idag 10 stycken.) Vill du in på min kan du även klicka in under fliken "bloggar", enkelt va?

Här har jag försökt att visa lite pedagogiskt: 


Hoppas du gillar det du ser och att vi hörs snart igen.

Än en gång, välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar