söndag 22 april 2012

Ett sista ryk.

Idag kördes sistapasset innan bussen imorgon går 06.30 från arenan för att sedan åka ner genom sverige och Lûbeck där vi kommer sova 1 natt för att på tisdag ta oss ner och ansluta med resten av den svenska gruppen som är där i frieburg. Sedan kommer det bli ett gäng dagar med träning på banor som det sägs ska vara riktigt grymma, gissar att det blir nån träningstävling eller likande. På lördagen kommer vi sedan att åka till Heubach, där vi ska Tävla De är en boundesliga och detta blir min första stora internationella start utomlands det ska bil riktigt, riktigt skoj asså :D Efter tävlingen på söndag den 29 april bär det av hemmåt igen!

Idag har jag och mr. Eriksson varit ute på mtb hojjarna på bra och mindra bra stigar häromkring Falun. Vart knappa 4 timmar och med roligt sällskap, bra distansfart och uppehåll så måste man allt vara nöjd. på rundan, runt, varpan, jungfruberget, lugnet, källviken, galgberget hitta vi inte bara flera roliga stigar utan såg även Lars Bleckur som åkte runt i sin Coola vita Mitsubishi bil..

Nu återstår inte mycket mer att måsten av denna dag, ska packa det sista, pilla med cykeln lite men framför allt chilla!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar