onsdag 29 augusti 2012

Högskoleträning.

Idag vaknade jag på topp, -"rätt" sida så att säga. En mäktig skoldag där vi först hade Design, Teknik, Engelska följt av Svenska. Mycket med andra ord men ändå alldeles lagom! Till lunch fick vi Taco Buffé bör jag väl tillägga.

Kom en vid fyra och så då till att lägga mig i sängen i 20 min, bytte om och slängde i mig ett litet mellanmål för att 17.00 åka till lugnet för högskolepasset. Idag var min andra gång jag körde där och det var feting nice. Inför passet kände jag mig sliten sedan det blivit en heldel träning nu. Men jag tror det är bra för mig. Var länge sedan jag cyklade landsväg nu så det var väl på tiden för redan efter första tramptaget i solen var leendet ett faktum.

Dagen till ära skulle vi köra en träningstävling andra dagen irad för mig alltså. Vi åkte till Sundborn där de hade en varvbana, vi skulle köra 3 varv. Vi blev indelade i 5 olika lag. Det jag var med i bestod av Mig, Lars Bleckur, Preben, Jonatan och Fredrik. Vi gjorde en liten mini taktik som jag tyvärr var lite för ivrig att följa men vi blev ju trötta och bjöd på offensiv åkning så det var väl huvudsaken! Varje varv var det ett eller två spurtpris som gav 10 poäng vardera samt 30 poäng för vinnaren. Första spurt priset så var jag och Lars loss och kunde inkassera 10 poäng till oss, tyvärr missade vi allt därefter men vi försökta allt vi bara kunde.

Enligt källor från Adam Steen så vart rejset 23.14km med en snitt på 41.3..

Nu har jag väl duschat, ätit och lär väl packa lite då jag åker till Huvudstaden för att kika på Coldplay med några av mina vänner det blir fint de. Så just nu är det Coldplay i högtalarna så man hittar lite känsla såhär innan! Anars är det mycket Blur, Noah and the Whale osv som jag lyssnar på ifall ni undrade.

/August

2 kommentarer:

  1. Ett fint pass! :) Nu har jag dig i min länklista, så du lär väl lägga till mig också :)

    SvaraRadera

  2. Som tusan! Ohh, grymt. Ja absolut (Y)

    SvaraRadera